KouluttajaOlen Hanna Tuhkanen Animal Train&Care yrityksen omistaja. Koulutukseltani olen nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, artesaani, hevospuolen agrologi, eläintenkouluttaja sekä hevospalveluiden tuottaja sv hevosavusteiset palvelut.

Harrastan aktiivisesti ratsastusta. Tykkään myös tehdä hevosten kanssa monipuolisesti eri lajeja. Koirien kanssa harrastusten pääpaino on agilityssä sekä metsästykseen tähtäävissä koulutuksissa. Lisäksi vähän mejää, nose workia, tokoa ja rally-tokoa. Nämä harrastukset ovat vieneet monille kursseille, jota kautta olen suorittanut mm. valjakkoajon perusteet, hevosten O.T.E. hieronnan perusteet, koirankouluttajakurssin, agilityn- ja dobon koulutusohjaajakurssit, tokon koetoimitsijakurssin sekä Koulutuskeskus Salpauksen spanieleiden rotutrimmauskurssin.

Haluan kehittää alueen harrastustoimintaa ja luoda myös mahdollisuuksia lemmikeiden hyvinvoinnista huolehtimiseen. Hevosten ja koirien kanssa toimiminen on minulle hyvin merkityksellistä ja haluan jakaa niiden tuomaa iloa ja hyvinvointia myös muille.