Trimmaus

Lempeää koiralähtöistä trimmausta Piippolan keskustassa. Kotitrimmaukset onnistuu useille roduille. Näyttelytrimmaus kokemusta löytyy erityisesti spanieleille. En tee nypittäviä rotuja.


HINNASTO

Hinnaston hinnat ovat suuntaa antavat. Trimmauksen lopullinen hinta katsotaan käytetyn ajan sekä koiran turkin laadun ja kunnon mukaan. Hinnat sis. 24% alv. 


PALVELU

+ PESU &

KUIVAUS

NÄYTTELYTRIMMI

Englanninspringerspanieli

80 €

95 €

KOTITRIMMIT

Rodusta riippuen

60-80 €

75-95 €MUU HOITO:

Turkin/takkujen selvitys:

30 €/tunti

Kynsien leikkaus:

20 €

Korvakarvojen siistiminen:

20 €

35€

Korvien puhdistus:

20 €

Kissojen turkin ajelu / harjaus

alk. 50 €

alk. 65€

Kanin turkin ajelu / harjaus

alk. 50 €

alk. 65€


Koiran turkin tulee olla vastapesty ja kuiva ennen trimmausta. Mikäli koira on kerinnyt sotkea itseään, tassupesu on alk. + 10 €, koko koiran pesu on alk. + 15€.

Estyessäsi saapumasta, muistathan perua aikasi hyvissä ajoin (perumiset viimeistään 24h ennen). Peruutusmaksu on 50 % varatun ajan hinnasta, joka veloitetaan peruuttamattomista ajoista.

Asiakkaalla on velvollisuus kertoa koiransa mahdollisesta aggressiivisuudesta. Lievästi aggressiiviset koirat trimmataan harkinnan mukaan. Tällöin koiralle laitetaan hyvälaatuinen kuonokoppa trimmauksen ajaksi. Jos koiraa ei pystytä kuitenkaan aggressiivisuuden takia trimmaamaan, veloitetaan trimmauksesta varatun ajan mukainen hinta.

Mikäli koirastasi löytyy ulkoloisia, perin 30 € lisämaksun trimmaamon ylimääräisestä desinfioinnista.

Yritys pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.